Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

Ο κόσμος σου δεν σ' άφησε ποτέ! - 0-0 με Φωστήρα

Μια μαύρη μέρα γράφτηκε στην ιστορία του Πανηλειακού την Κυριακή αφού ήταν η πρώτη φορά που η ομάδα έπαιξε κεκλεισμένων των θυρών λόγω αδυναμίας στο να σφραγιστούν εισιτήρια. Είναι ένα θέμα που χρειάζεται ώρες συζήτησης και τα νεύρα μας έχουν σπάσει αρκετά τον τελευταίο καιρό με όλη την κατάσταση.
Κεκλεισμένων των θυρών όμως δεν σημαίνει και χωρίς κόσμο. Όσο και να προσπαθούν το γήπεδο δεν μας το κόβουν και η ομάδα δεν θα μείνει ποτέ μόνη της! Μιας και δεν μας επιτρεπόταν να μπούμε στις κερκίδες του γηπέδου έπρεπε να βρούμε έναν τρόπο να δούμε και να υποστηρίξουμε την ομάδα μας, έτσι λοιπόν σκαρφαλώσαμε στην ταράτσα του κλειστού γηπέδου ακριβώς πίσω από την Θύρα 9. Έτσι καταφέραμε να περάσουμε σε κάποιους το μήνυμα, πως ο κόσμος του Πανηλειακού είναι και θα είναι πάντα εδώ ότι κ' αν γίνει! Φυσικά μερικοί θα έπρεπε να ντρέπονται που κατάντησαν ανθρώπους μεγάλης ηλικίας να σκαρφαλώνουν στις ταράτσες για να δουν την αγαπημένη τους ομάδα. 
Αποτέλεσμα του αγώνα ήταν το 0-0 σ' ένα μέτριο παιχνίδι αλλά αυτό πέρασε σε δεύτερη μοίρα μετά τα υπόλοιπα γεγονότα...Επόμενο παιχνίδι είναι στην καλαμάτα με την τοπική ομαδούλα τους την Κυριακή.

Υ.Γ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ. ΘΑ ΧΑΡΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ


Η ΘΥΡΑ 3 ΔΕΝ Σ' ΑΦΗΣΕ ΠΟΤΕ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου