Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

Ο γίγαντας ξύπνησε για τα καλά! - Δε πα να βρέχει και να χιονίζει!

Καποίοι απ'τους Red Boys που πανηγυρίζουν έξαλλα την νίκη!
Ο γίγαντας ξύπνησε για τα καλά πλεόν και δεν τον σταματάνε ούτε τα ακραία καιρικά φαινόμενα! Σ' ένα γήπεδο στην πραγματικότητα βούρκο και με τον ουρανό να έχει στην κυριολεξία ανοίξει η ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΑΡΑ μας έκανε μια παλικαρίσια ανατροπή πετυχαίνοντας το 2ο γκολ στο 94 και κάνοντας όσους τυχερούς βρέθηκαν στο Μαρακανά να τρελαθούν! Τελικό αποτέλεσμα ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ-Κόρινθος 2-1 και φύγαμε για το διπλό στο Αίγιο! Το 2ο γκολ έφερε έξαλλους πανηγυρισμούς στην κερκίδα με τους οργανωμένους να κάνουν ''ντου'' για να πανηγυρίσουν αλλά και το σφύριγμα της λήξης βρήκε οπαδούς και παίχτες αγκαλία! Γυρίζοντας απ'το γήπεδο το μόνο που ξέρουμε είναι ότι ο ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ είναι μεγαλή ομάδα και μας χαρίζει όπως έκανε και σήμερα στιγμές χαράς!
Φυσικά δεν θα μπορούσε να μην τιμηθεί ο φίλος και πρώην προπονητής της ομάδας μας Σωτήρης Αντωνίου στον οποίο δόθηκε τιμητική πλακέτα απ' τν Σ.Φ Πανηλειακού για τις στιγμές που μας χάρισε την περσυνή σεζόν!
Η απονομή της πλακέτας στον ''μεγάλο'' Σωτήρη
Επίσης να πούμε και μπράβο στα παιδία που ήρθαν απ΄την Κόρινθο και τους ανταποδώσαμε την προπέρσυνη φιλοξενία τους.
Οπαδοί ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΥ και Κορίνθου μαζί!
ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ


Ο Σ.Φ Πανηλειακού οργανώνει εκδρομή για το κυριακάτικο ματς στο Αίγιο με την τιμή για συμμετοχή να είναι στα 5 ευρώ. Οι δηλώσεις συμμετοχής ξεκινούν απο αύριο το απόγευμα στα γραφεία του Συνδεσμου από τις 6.30 και μετα. Εμείς ως Red Youth θα είμαστε και πάλι δίπλα στην ομάδα μας και πιστεύουμε ότι οι Πυργιώτες θα δώσουν και πάλι δυναμικό παρόν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου